Работни обувки от Булт ООД

Работни обувки от Булт ООД

Безопасността на работното място зависи от множество важни фактори. Особеностите на осигуряването на безопасно работно място могат да се различават, когато става въпрос за различните професии. Стъпките, необходими за създаване на безопасно работно място в офис, ще се различават от стъпките, необходими за производствено предприятие. Правилното облекло е важна част от цялостната безопасност на хората на работното място. Носенето на подходящи работни дрехи включва необходимите предпазни средства за глава, лице и очила, облекла, ръкавици и качествени работни обувки, както и всички специализирани лични предпазни средства.

Намирането на подходящи обувки за носене на работното място може да е лесна задача, но купуването на неправилния модел може да се окаже неблагоприятно решение. Ние от Булт ООД разполагаме с всякакви видове работни обувки, подходящи за всякакви професии.

Ето някои от нещата, които трябва да вземете предвид, преди да закупите работни обувки:

Комфортът
Ако краката ви се чувстват неудобно или изпитвате болка, това е начинът, по който тялото ви казва, че обувките не осигуряват необходимата опора на вашите крайници. Пренебрегването на този факт е сигурен начин да се появят дълготрайни проблеми в стъпалата, краката, бедрата и долната част на гърба.

Доброто сцепление
Подхлъзванията и паданията все още са често срещани инциденти по време на работа. Работните места с гладки подови повърхности, от които има опасност от подхлъзване, изискват обувки, които могат да поддържат добро сцепление, докато ходите по тях. Точно затова е важно да изберете обувки с подходящата подметка.

Обмислете ежедневните си служебни задължения и изискванията от работодателя.

  • Кои са някои от основните задачи, които изпълнявате на работа?
  • Включват ли те вдигане или преместване на тежки предмети и материали?
  • Съществува ли риск от падане на тежки предмети върху крака ви?

Това са няколко въпроса, които трябва да си зададете, когато избирате правилния тип работни обувки. Например, ако работодателят ви изисква от вас ботуши с метално бомбе, но вие знаете, че ще изминавате дълги разстояния с тях, може да помислите за носене на по-олекотени обувки с метално бомбе, а не на традиционните големи ботуши, които могат да бъдат твърде тежки и тромави. По този начим можете да предпазите краката си от наранявания и контузии.

Качествени работни обувки от Булт ООД

В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от работни обувки, отговарящи наздравословните и безопасни условия на труд. Възползвайте се от различни топ марки и модели, които са водещи на пазара.

  • Някои от видовете обувки, предлагани от нашия магазин включват:
  • Високи и ниски гумени галоши
  • Олекотени работни маратонки
  • Високи и ниски обувки с метално бомбе
  • Обувки от естесвена кожа
  • Чехли тип “сабо”
  • И много други!

Ако желаете да пробвате новите си работни обувки и дрехи на място, заповядайте в нашия магазин на адрес: гр. Варна, бул. Трети Март 22Б (3 Mart Center).

Полезно Ремонт Съвети