Ескизен ремонт в нова сграда

Ескизен ремонт в нова сграда

Откъде да започнете ремонта? Ако задавате този въпрос, тогава трябва да кажем, че Вие сте добре дошли на страниците на нашия сайт от студиото за дизайн и ремонт на апартаменти в София – Ем Строй Ремонти . Днес темата на нашата статия е груб ремонт в нова сграда.

 

Как се извършват ремонти в нова сграда с грубо покритие

И така, откъде да започнете ремонта в апартамента, ако не знаете точно какво трябва да бъде. Ситуацията, трябва да се каже, е стандартна. И все пак малко клиенти представят изцяло бъдещия си интериор на апартамент след ремонт, макар и в общи линии. Но за това е необходим опитен интериорен дизайнер, за да може да получи възможно най-много информация от вас и да реализира мечтания ви проект . Но нека започнем по ред, тоест с това какво означава грубото покритие на апартаментите и защо е добро.

 

Какво означава грубото покритие на апартамента

Когато купувате апартамент от предприемач, вие предварително разбирате какъв вид покритие ще има в момента на приемане. Тоест, например, днес те се предлагат за закупуване като апартаменти с фино покритие, без довършителни работи и с груб ремонт. Въпреки че списъкът с работи, извършени от различни разработчици, може да се различава.

Но все пак има общоприета степен на готовност на имот, който попада в тази категория. Грубото покритие на апартамент в нова сграда предполага, че довършителните работи все още не са приключили. Въпреки това включва подготовката на всички повърхности на помещенията за последващо (фино) довършване. Но не бъркайте концепцията за предварителна обработка и груба обработка. В първия случай цялата шумна и мръсна работа вече е свършена, а във втория все още не.

 

Грубото довършване включва такива работи като

 

  • Монтаж на входна врата. Въпреки че, разбира се, не е факт, че ще останете доволни от качеството и. В повечето случаи всичко започва със смяната на входната врата.
  • Инсталиране на дограма.
  • Монтиран радиатор за отопление.
  • Има извод за телефонен кабел и телевизия.
  • Подравняване на стени, под, таван, подова замазка и хидроизолация на мокри помещения (баня, кухня).
  • Електрическо окабеляване, въведено в апартамента (доведено до таблото).
  • Подготвени водопроводи (започнати). Но схемата на колектора не е изпълнена, тоест окабеляване към всеки потребител на вода.
  • Има вентилационна система. Ако искате да видите модерна вентилационна и климатична система в апартамента, тогава тази работа, като правило, не е включена в стандартния пакет от услуги на разработчика.

Различните разработчици, както вече казахме, списъкът с произведения е различен. Има апартаменти в нови сгради в София, където няма вътрешни прегради. Тоест, това са  така наречените отворени апартаменти. Което, между другото, абсолютно не е лошо, напротив, ако планирате да направите проект за интериорен дизайн.

 

Какво прави грубото покритие добро за вас

 

И така, предприемачът ви дава ключовете от апартамента с груб ремонт. Изглежда, че работата няма край, така е. Но от друга страна, дизайнерът може да реализира целия си творчески потенциал и няма да е необходимо да плащате за демонтаж. В крайна сметка, колкото по-пълна е декорацията на апартамента, толкова повече трябва да „изкъртите“ и разглобите, за да направите промени.

 

В повечето случаи това се случва. Не искате да се задоволявате с половинчати мерки, когато някъде, поради липса на контакти, трябва да инсталирате удължителен кабел и някъде да промените разположението на мебелите. Защо да се адаптирате, когато можете да си купите апартамент на груб финиш и да направите всичко така, както винаги сте искали?!  Разбира се, опитен дизайнер на Ем Строй Ремонти ще ви помогне да се справите с въпроса за вашите желания, ясно показвайки и обяснявайки всеки нюанс.

 

Как да направите обмислен проект за дизайн на апартамент

Портфолиото на „Ем Строй Ремонти” вдъхновява, защото модерните ни ремонти няма да оставят никого безразличен. Но основната характеристика на сътрудничеството с нашата компания е различна. Никога не използваме шаблонни решения, предлагайки ви това, което сме правили наскоро или върху подобен обект. В крайна сметка фактът, че апартаментите са сходни по площ или дори оформление, не означава, че трябва да имат подобен дизайн. Напротив, дори в апартаменти, разположени един под друг в жилищния комплекс на София, могат да се реализират напълно различни проекти. Защо се случва това?

 

Какъв трябва да бъде проектът от Ем Строй Ремонти

Преди да изберат концепция и стил на ремонт, собствениците на имоти преминават през проучване. Това писмено подробно проучване разкрива:

  • Всички предпочитания за това какви стилове, цветове, текстури харесвате. Тук ще добавим дизайн на мебели и декор. Дори и тактилното предпочитание е важно, ако обичате да седите на дивана във всекидневната или да докосвате покривалото на леглото в спалнята. Разбирайки всичко това, можете по-лесно да вземете решение за основния стил. Но ще има и допълнителни, тъй като модерният ремонт на апартаменти е умела комбинация от няколко стила.
  • Това, което абсолютно не ви харесва. Може да бъде всичко, да речем определен цвят, цяла гама от цветове, тип повърхност, когато например не искате да виждате стъкло и метал в къщата си. Тогава такива направления като Hi-Tech няма да бъдат взети предвид автоматично. Но след като анализирате първите две точки, можете да разберете, че сте привърженик на популярния днес еко стил.
  • Какъв е дневният режим на тези, които планират да живеят в апартамент. Също така е важно да разберете любимите дейности, които те, съответно, правят, докато са у дома. Тоест, необходима е информация, която ще помогне за зониране на пространството, осигурявайки добра звукоизолация и уединение.
  • Да направим всички зони, предназначени за проекта, максимално удобни и функционални. Например, докато четете на любимия си стол, трябва да ви е леко и удобно, докато точно в този момент в съседната стая вашият тийнейджър спортува. Всичко може да се предвиди, никой на никого не трябва да пречи.

 

Защо определено ще харесате ремонта на апартамент в София, извършен от Ем Строй Ремонти

По отношение на индивидуалния подход към създаването на дизайнерски проект, вече казахме. Сега е важно да добавим други предимства за вас, когато работите с нас.

  • Извършваме всякакъв вид работа самостоятелно. Тоест във фирмата работят специалисти, с тясна специализация, които извършват ремонти до ключ. Каним ви да се запознаете предварително с нашия екип от професионалисти .
  • Не е необходимо да плащате авансово плащане за работата, такива изисквания обикновено се поставят от компании, които не са уверени в себе си или в своите специалисти. Плащането на ремонта се извършва на етапи, т.е. като ви прехвърлим качествено и навременно извършената работа.
  • Оценката за ремонт на апартамент трябва да бъде не за показ, а пълна, тоест подробна. Посочва всички видове работа, включително те са групирани по помещения. Така че можете да разберете колко ще струва ремонтът на хола и колко струва ремонтът на банята отделно.
  • Договорът отразява интересите и на двете страни. Този факт още веднъж доказва, че предвидихме санкции в Договора за неспазване на някой от сроковете. Тоест, ще ви платим неустойка, ако приключим работата по-късно от посоченото в работния график.

Какво определя цената на вътрешните довършителни работи

Обемът на работа се различава, макар и не значително, но обемът на работа, както и използваните материали варират в зависимост от проекта. Следователно цената се изчислява въз основа на:

  • площ на апартамента
  • сегмент, в който се извършва довършителната обработка (елитен, премиум, бизнес клас)

В резултат на това се формират разходите за използвани материали и разходите за довършителни работи с тяхното използване. В края на краищата, едно е да поставите ламиниран паркет и съвсем друго да поставите ръчно изработени плочки със съвпадение на шаблона. Цената на ремонта в Ем Строй Ремонти започва от 500 лв на 1 m2. Вижте от какво се формира цената на страницата на сайта , където има информация за вече завършени проекти на нашето студио за дизайн и ремонт в София. Каним ви и на индивидуална обиколка на сегашното съоръжение на Ем Строй Ремонти.

Там можете да видите как изпълняваме работата и колко отговорно подхождаме към въпроса.  Можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват, като се обадите на телефон 0896221099

 

Ремонт