Редукторите на ЙОВ България

Редукторите на ЙОВ България

Ако работата Ви е свързана с хранителна или химическа обработка, то вероятно знаете, че стандартните скоростни кутии, които са чугунени и епоксидно боядисани, не са трайно и надеждно решение. За да развивате с увереност Вашия бизнес и предлагате сигурни и висококачествени крайни продукти на Вашите потребители са ви нужни редуктори от най-висок клас, които да гарантират ефективност при всеки проект. Възползвайте се от всички предимства, които нашите редуктори за месомелачки предлагат.

Редукторите на ЙОВ са налични в най-различни видове и размери, като са подходящи за всеки тип дейност. Постоянното излагане на химикали, потапянето във вода или пък износването и измиване под високо налягане вече не е проблем. Нашите редуктори са резистентни и не е необходимо да се притеснявате от напукване на боята или пък от ръждясване на метала.

Дълготрайни решения с нашите редуктори

Ако е необходимо често да сменяте скоростните си кутии поради проблеми с боята или ефективността, то със сигурност си струва да опитате нашите редуктори. Санитарният дизайн е изцяло запечатан с цел избягване на предизвикателствата при измиване под високо налягане, излагане на високи температури или пък достъп но разяждащи химикали за почистване.

Редукторите на ЙОВ България определят стандарта за редуктори и иновативни решения. Ние предлагаме продукти с модерен дизайн и неръждаема стомана, което предотвратява корозията но и води до значителни намаления в разходите. Не е необходима специална поддръжка, а продуктът може да се използва в конвейери, смесителни задвижвания, винтови конвейери, помпи и други общи машини. Нашият редуктор за месомелачка е подходящ и приложим в редица сектори, като например:

 • Хранително-вкусова промишленост
  • Млечна промишленост
  • Обработка на месо
  • Производство на алкохолни и безалкохолни напитки
  • Винопроизводство
 • Фармация
 • Метало и дървообработване
 • Преработка на отпадъчни води
 • Производство на транспортьори
 • Строителство
 • Селско стопанство
 • Опаковъчни машини

Редукторите ни са чудесен избор за всяка индустриална среда, в която има ултравиолетови лъчи, силни химикали, храна, масла, киселини, потапяне във вода, изтриване, измиване под високо налягане и други. Тези среди изискват работа с надеждни, резистентни и сигурни продукти, като редукторите на ЙОВ.

Направете правилния избор

При нас ще откриете богата гама от редуктори, които спадат под няколко категории, като червячни редуктори, цилиндрични редуктори и други. Съществуват различни размери и характеристики на редукторите, като правилният избор зависи от предназначението и приложението им.

Ако не сте сигурни в избора си, нашите специалисти могат да помогнат, като предложат професионално мнение, съвет или пък като отговорят на всички Ваши въпроси. Доверете се на качеството на ЙОВ България и направете следващата стъпка към иновацията. При нас ще откриете достъпни цени, качествени продукти и богато разнообразие от решения, подходящи за всеки Ваш проект.

Полезно Ремонт Съвети