Ремонт на апартамент от А до Я

Ремонт на апартамент от А до Я

Висококачественият ремонт и декорация на апартамента може коренно да промени усещането ви за живот. Все пак комфортът и уютът са много повече от просто стилен интериор. Това е комбинация от фактори, включително тактилни и визуални компоненти, но основното е удобството и функционалността на пространството. Модерен ремонт на апартамент до ключ включва създаването на просторен и светъл интериор, в който искате да бъдете. Компанията за вътрешни ремонти и дизайн в София „Ем Строй Ремонти” ви приветства. Предлагаме да поръчате ремонт до ключ в София, който наистина ще ви хареса.

 

Поръчайте ремонт на апартамент до ключ в София

 

Работата до ключ предполага, че ще трябва само да внесете мебелите и да ги поставите на местата им. Освен това професионализмът на фирмата за довършителни и ремонтни дейности не се проявява в пресъздаването на красиви картини, които клиентът показва като пример. Трябва да можете да адаптирате красивия интериор на апартаментите към интересите и начина на живот на хората, живеещи в тях. Трябва да се вземат предвид пол, възраст, състав на семейството, хобита и предпочитания на всеки. Само в този случай се раждат наистина обмислени интериори, където ще бъде удобно да живеете.

 

Защо не можете да спестите, когато искате да направите качествен ремонт на апартамент

 

Има два основни компонента на процеса, въз основа на цените, за които се формира себестойността на ремонта: материали и работа. Ако разгледаме всеки от тях поотделно, е лесно да се направят изводи.

 

Какво се случва, ако спестите от довършителни материали

  • Спестяването на материали е изпълнено с разочарование във външния вид. Това е, когато повърхността на стените изглежда напълно различна от това, което сте планирали, гледайки лъскавото разпространение на списанието.
  • Ниски нива на надеждност и издръжливост. Например твърде бързото износване на паркетната дъска. Или може да е загуба на цвят на довършителните материали поради избледняване на слънце. Съгласете се, че е жалко да харчите много пари и след няколко години да разберете, че трябва да действате по съвсем различен начин.
  • Най-разочароващият момент е, че не винаги можете да знаете, че материалите са с лошо качество. За съжаление, не всички фирми за ремонт в София са честни с клиентите си. Те могат да вземат пари от вас за добро и да купят нещо, което е по-евтино. Като допълнителна защита срещу подобни действия се използва подробна оценка на ремонтните дейности.

 

Какви са спестяванията при избора на фирма за ремонт в София

 

  • Повредени и похабени скъпи материали. Особено обидно е, ако е премиум сегмент. Да речем, дизайнерска плочка, за рязане на която отиде почти 1/3 от партидата. Това се случва често, ако клиентът се опитва да направи грубия ремонт по-евтин с помощта на нискоквалифицирани екипи.
  • 3D визуализацията на дизайнерския проект и резултатът от извършената работа изобщо не съвпадат. Изглежда работниците са решили да направят ремонт по свое усмотрение. Ако проектът за интериорен дизайн не е разработен и специалистите на компанията нямат професионализъм, тогава резултатът може да ви изненада много неприятно.
  • Извити стени и склонове, неравни ъгли, неравномерно износени шевове на плочки – това е само визуален компонент на некачествен ремонт.

Не искате да се сблъскате с някой от горните сценарии? Тогава трябва веднага да изберете надеждна компания!

 

На кого да поверите ремонта на апартаменти в София до ключ

 

Изберете внимателно, по-добре е да прекарате време в търсене, отколкото след загуба на време и пари поради грешки и липса на опит на изпълнителя. Въпреки че, ако четете тези редове, това означава, че вече сте намерили доверен изпълнител. Аргументираме това смело твърдение, за да нямате съмнения.

 

Защо можете безопасно да поверите ремонта до ключ в София на специалистите на Ем Строй Ремонти

 

  • Ние извършваме ремонт на апартаменти до ключ стриктно в рамките на договорения бюджет

Като се вземат предвид вашите предпочитания, се разработва дизайнерски проект , който включва подробно изчисляване на всички компоненти на процеса. Още на етапа на създаване на проект разбирате колко ще струва ремонта на апартамент до ключ. Има и друг вариант, тъй като ние извършваме ремонти по дизайнерски проект на клиента, това също не е проблем. Към Договора винаги е приложена подробна оценка, като счетоводният отдел на „Ем Строй Ремонти” Ви докладва ежеседмично за направените разходи в рамките на оценката.

 

  • „Ем Строй Ремонти” извършва самостоятелно всички видове ремонтни дейности

Във фирмата работят  висококвалифицирани служители , включително проектант, майстор, демонтажник, бояджия, монтажник, водопроводчик, мазач, електротехник и други майстори на занаята. Всеки специалист се занимава с работата, която обича и в която е професионалист. Богат опит, висока квалификация – всичко това са задължителни характеристики на всеки служител на „Ем Строй Ремонти”. Ние също така предлагаме обучение, за да гарантираме, че винаги сме в крак с актуалните тенденции и иновативни идеи.

  • Не е необходимо да плащате аванс, цялата работа е гарантирана

Плащането за ремонт се извършва на етапи, много е удобно за вас. Освен това фирми, които не са сигурни в качеството и спазването на сроковете, предпочитат да вземат аванс за работа. „Ем Строй Ремонти”  провежда многоетапен контрол на качеството, поради което няма смисъл да се опитваме да получим пари предварително за работа. Между другото, относно гаранцията, тя е до 5 години.

  • Прозрачни условия за сътрудничество и неустойки за пропуснати срокове

Отбелязваме още една много интересна точка. Съгласувайки с вас крайния срок за завършване на работата, ние винаги поставяме изпълнима задача. Друго потвърждение за това е фактът, че Споразумението дори предвижда плащане на неустойка при неспазване на сроковете. Малко хора са готови да предприемат подобни мерки, за това наистина трябва да имате доверие в качеството и бързината на работа.

  • Сътрудничеството с нас е удобен и удобен процес за вас

Преди да сключите договор, трябва да се споразумеете за цената. Така че оценката, направена за вас, ще струва 0 лв. Както и заминаването на проектанта до обекта. След подписване на Договора, нашият майстор, назначен за проекта, винаги ще бъде във връзка с Вас. Въпреки факта, че решаваме всички организационни въпроси сами, ако имате въпроси, можете да ги зададете.

 

Какво включва концепцията за ремонт на апартамент до ключ

 

  1. Груб ремонт
  2. Фин ремонт

Ако първият етап е изпълнен зле, тогава е по-добре дори да не започвате втория, докато забележките не бъдат отстранени . Най-често се свързват с „Ем Строй Ремонти”, за да направят ремонт на апартамент от нулата до ключ. В този случай ние се занимаваме с всичко – от разработването на проекти до подреждането на мебелите. Ако грубият ремонт вече е завършен, тогава преди да продължите с довършителните работи, трябва да оцените качеството на грубата работа. Между другото, ако говорим за ремонт на апартамент в нова сграда в София , тогава често се получават заявления за довършителни работи. Факт е, че много разработчици в София прехвърлят помещения на етапа на завършен груб ремонт.

 

Колко струва ремонтът на апартамент

 

За да оцените работата, трябва да разберете поне:

  1. Каква е площта на стаята, колко стаи са в апартамента. В края на краищата цената на ремонта на двустаен апартамент рядко е по-висока от цената на апартамент с отворен план с площ над 150 м2. Въпреки че, отново, има други критерии за оценка.
  2. Към какъв клас принадлежи ремонтът на апартамента, който искате да поръчате. Елитните ремонти с първокласни материали и дизайнерски мебели са много по-скъпи от класа комфорт.
  3. В какъв стил трябва да се извършват ремонти до ключ в София. Например, когато избирате луксозен арт деко, трябва незабавно да изчислите финансовите си възможности, тъй като включва сложни довършителни елементи и висококачествени материали за довършителни повърхности. Ако говорим за стила на минимализма, тогава вече има различни опции и ценови диапазони.

Каква е цената за ремонт на апартамент до ключ в Ем Строй Ремонти

При ремонт на апартамент от „Ем Строй Ремонти” до ключ, цената на квадратен метър започва от 500 лв на квадратен метър, но може да достигне и до 1000 лв на квадратен метър. Всичко зависи какъв стил ще изберете.

И вярвайте, че този честен и прозрачен разход е абсолютно оправдан. В края на краищата ние ви предлагаме не просто изпълнение на строителни работи, а висококачествен, добре обмислен ремонт на апартамент, който ще надхвърли и най-смелите ви очаквания.

Прочетете отзиви за нас , проучете портфолиото от ремонти и заповядайте на обиколка на съществуващото ни съоръжение. Ние сме готови да го организираме за Вас, за да се уверите сами, че можете да ни поверите този отговорен процес. Работим от 2010 г., създавайки мечтани интериори за нашите клиенти! Обадете се на телефон 0896221099 или се свържете с нас по всеки удобен начин.

 

Ремонт