Изработване и изпълнение на дизайнерски проект в София

Изработване и изпълнение на дизайнерски проект в София

Разработването на проект за интериорен дизайн е напълно различно от това да станете собственик на мечтан апартамент. И всичко това, защото изпълнението на дизайнерски проект е поне половината от успеха. В крайна сметка красивите картини трябва да бъдат оживени точно по идея на автора. В същото време, разбира се, спазвайки не само визуалния компонент, но и добре развитите технически аспекти. И за да не се разминават очакванията и реалността, първо трябва да се свържете с фирма, компетентна в разработването и изпълнението на индивидуален проект от нулата и до ключ.

Компанията ни за дизайн и ремонт е „Ем Строй Ремонти”. Нашето студио за дизайн и ремонт в София работи повече от 12 години, изпълнявайки самостоятелно проекти за дизайн на апартаменти до ключ. За целта разполагаме с екип от компетентни професионалисти с опит, които ни позволяват да реализираме проекти с всякаква сложност и обем.

Какви проблеми имат клиентите, когато решат да поръчат дизайнерски проект от непрофесионалисти?

 

Тези, които все още не са се сблъскали с дизайнерски проект за обновяване, не винаги знаят, че основното в него изобщо не е безупречна визуализация на бъдещия интериор. Въпреки че, разбира се, е много важно дизайнерът да може да предаде възможно най-реалистично как апартаментът ще изглежда след ремонта. Въпреки това съставът на проекта предполага и наличието на необходимата техническа документация, за да:

  • Вземете завършващ лист. И ще описва подробно всички материали, използвани за ремонта. Включително, разбира се, обема и видовете материали за покупката.
  • Ако поръчате цялостен дизайнерски проект, ще получите и списък с необходимите елементи и мебели. Това означава, че дизайнерът обмисля интериора до всеки нюанс, защото в този случай няма дреболии, всичко е от съществено значение.
  • Определете предварително цената на ремонта до ключ. Съответно, разбирайки колко и какво се използва, можете лесно да разберете общата цена. Дизайнерският проект дори съдържа номера на артикулите, за да не губите време за избор и закупуване на необходимите елементи за интериорна декорация.
  • Предайте на ремонтните специалисти схемите и разработката на стените, където са посочени възли, фуги и други важни моменти, за да изпълните дизайнерския проект точно с идеята.

И сега нека да преминем към това, което може да бъде развалено чрез избор на грешни специалисти.

Какво може да ви разочарова, ако поръчате интериорен дизайн на апартамент в грешна фирма

 

  • Без гаранции при работа с фрийлансъри без сключен договор. За да спестят пари, някои се обръщат към „специалисти“ в рекламите. В този случай всички споразумения по правило са устни. А за вас това крие риск какво ще се случи, след като не обясните, че сте имали предвид нещо друго, когато говорите за вашите желания. Плюс това, в резултат на това няма правна отговорност без договор.
  • Не всички дизайнери могат да направят пълен набор от документация за ремонтни специалисти с подходящо качество. Тоест, може да се случи липсата на техническа документация да доведе до факта, че работниците ще извършват ремонти по свое усмотрение. Както разбирате, в този случай очакванията и реалността ще бъдат много различни.
  • Използването на шаблони и клишета няма да е най-добрият избор за вас. Но точно така действат по-евтините дизайнери. Защо да изучавате индивидуалните характеристики на семейството, когато можете да приложите нещо подходящо. Само тук за вас това ще бъде погрешна инвестиция на пари. Никой шаблонен дизайн не може да замени дизайнерски проект, разработен индивидуално за вас. В края на краищата, той трябва да осигури всичко: от броя и вида на използваното оборудване и до любимите дейности на всеки член на семейството.

„Ем Строй Ремонти” Ви предлага висококачествен дизайнерски проект, съобразен с всички съвременни тенденции в интериорния дизайн. Нашите дизайнери са служители на пълен работен ден и са избрани от стотици кандидати от опитен HR мениджър. Плюс това, когато формират екип, компанията ни, обръща специално внимание на личните качества. И все пак е много важно взаимодействието със специалист да е удобно за вас.

За да научим всички ваши желания и да отговорим на вашите очаквания, преди да разработим дизайнерски проект, ние провеждаме писмено проучване. Можем да кажем, че това е един вид ноу-хау на нашата компания. От своя страна, това означава, че вие ​​отговаряте на въпросите подробно и писмено предварително, което ни позволява да изберем и реализираме идеалната концепция за обновяване.

Разработване и изпълнение на дизайнерски проект – етапи

 

Първата стъпка е да решите коя концепция за ремонт да изберете. И все пак днес има много стилове на интериорен дизайн. Търсят се модерни класики, бохемски дворец и модерни стилове. Всеки има своя собствена жар и шик.

Например, избирайки дворцови стилове като барок и рококо, вие демонстрирате привързаността си към луксозните стоки, но тук, както никъде другаде, има много излишни украшения. Това не означава, че луксът е показен. Не. Напротив, вие подчертавате високия статус, без да спестявате декор и декорация.

Класическият стил, който между другото е много различен от класиката, позната на мнозина от 2000-те. В него няма помпозност, но класическият интериор ясно подсказва, че можете да си позволите да използвате скъпи материали за декорация и мебели не от икономичния сегмент.

Това не е изненадващо, в края на краищата проекти за дизайн на апартаменти в определени стилове могат да си позволят собственици на имоти с бюджет над средния. Не е за нищо, че апартаментите от комфортна и бизнес класа доста често са декорирани в определени стилове. Можете да говорите за модерни тенденции като лофт, минимализъм и модерно почти безкрайно.

Мениджърите на нашата компания ще ви дадат препоръки относно избора на стил и ще разкажат за неговите характеристики. Можете да се свържете с нас, включително чрез WhatsApp или Viber месинджъри на 0896221099. Но да се върнем на етапите, за които е необходимо да кажем няколко думи.

Кои етапи от изпълнението на дизайнерския проект трябва да бъдат подчертани

 

Най-удобното и изгодно нещо за вас е да поръчате проектиране и основен ремонт на апартамент от „Ем Строй Ремонти”. Тоест говорим за работа до ключ. Именно този вид сътрудничество ще разгледаме, като изброим етапите.

  • Запознанство с дизайнера, който ще се заеме с вашия проект. Тук добавяме съставянето на въпросника, който беше обсъден по-горе. Разбира се, „Ем Строй Ремонти” извършва работа в съответствие с условията на сключения договор. Той отчита интересите на клиента не по-малко от изпълнителя. Например, ние предписваме санкции за неспазване на срокове. Тоест вие знаете предварително кога ще приключим с ремонта и, разбира се, крайната му цена.
  • Определяне на концепцията за ремонт за избор на основен стил и допълнителни. Факт е, че модерният ремонт винаги е компетентна комбинация от няколко стила. Има един основен, към който опитен дизайнер добавя щрихи от друг. Например баня в минималистичен апартамент с арт деко елементи.
  • Отстраняване на измерванията, които по време на ремонта се извършват няколко пъти. Също така е важно да се направи след завършване на грубите работи, така че след това вградената мебел да пасне идеално в отредените за нея ниши.
  • Паралелно с изработването на проекта се пристъпва към груб ремонт. Включва съответно цялата шумна и мръсна работа. И резултатът от ремонта като цяло зависи от тяхното качество, което е важно да се разбере. Когато клиент наема луди екипи за груб ремонт, той плаща двойно. Зад тях, като правило, е необходимо да завършите и преработите работата. И в резултат на това няма спестявания по отношение на финансите, разбира се.
  • Довършителни работи до ключ. Това включва всичко, включително инсталирането на лампи и инсталирането на декор в съответствие с дизайнерския проект. 3D изображенията на „Ем Строй Ремонти” са 99,9% реалистични, така че ще видите точно това, което очаквате. И интериорът изглежда още по-стилен в реалния живот, освен това след завършване на работата ще оцените неговата функционалност.

 

Какви изводи могат да се направят по отношение на разработването и изпълнението на дизайнерския проект на апартаменти

 

Така че, когато изпълняваме дизайнерски проекти, ние винаги го правим с индивидуален подход към проблема. Така всеки клиент на „Ем Строй Ремонти”  остава доволен от сътрудничеството. Можете да се убедите сами, като прочетете отзивите. Искаме да ви поканим и на обиколка на съществуващия обект, който в момента се ремонтира по проект. Е, ако имате въпроси относно ремонта и сътрудничеството, обадете ни се на телефон 0896221099 . Или изберете  друг начин на комуникация . Ние сме щастливи да реализираме дизайнерския проект на вашите мечти за вас!

 

Ремонт