Избор на мото фреза за градината

Избор на мото фреза за градината

Днес в нашата аграрна страна мотокултиваторите са необичайно търсени. Въз основа на това не е изненадващо, че пазарът просто е препълнен с този тип оборудване от известни марки. Следователно човек, който се сблъсква с този проблем за първи път, избирайки оборудване за своята градина или личен парцел, ще помогне да се улесни изборът. Но ако обаче се опитвате да направите избор сами, тогава ще трябва да отговорите на много въпроси.

По-добре ли е да си купите мотоблок или ще е достатъчен култиватор? Каква мощност ви е необходима, за да си купите мотоблок? Освен това кой дизел или бензин е по-добър?

В допълнение, ние доста често започнахме да заместваме понятията относно заместването на термина мотоблок с мотоблок и това внася още повече объркване, което се отнася до неуредената терминология. Но за да разрешите това, трябва да знаете за някои от характерните характеристики, които отличават култиватора от конвенционалния мотоблок.

Първо, култиваторът има мощност от около пет к.с., а мотоблокът има мощност до 10 к.с. Също така си струва да се отбележи, че мотоблокът е няколко пъти по-тежък от култиватора, следователно тежи повече от триста килограма.

Мотокултиваторите и моторните трактори започнаха да се търсят изключително от собствениците на крайградски райони, тъй като той е този, който може да ви спести много, количеството време не само при обработка на парцел, но и при прибиране на реколтата. На пазара можете да намерите доста голям брой различни марки производители, които продават мотоблокове.

Следователно няма да се налага да отлагате търсенето дълго време.

Градина Съвети