Детски тапети

Детски тапети

Разбира се, че фототапетът не е излязъл от мода. Нито, който и да е тапет. Дори се развиват с такива темпове, че не можете да смогнете на избор и разнообразен арсенал от варианти. Обзавеждането на детска стая не е лека задача, особено знаейки колко често детето мени мнението си и колко искрено всъщност е.

Именно затова определено предстоят усилия в идеите за детската стая и затова сме тук и ние от ArtGift. Без значение дали ще правите освежаване на детската стая или е напълно нова и трябва да измислите оригинални начина, за да зарадвате детето си – насреща сме.

Имаме достатъчно голям диапазон от цветове, пейзажи, животни, форми – всичко, което би спомогнало за това стената сякаш да оживее.

Изберете най-уникалния и подходящ точно за вашето дете дизайн според неговите хобита, интереси и желания. Определено ще живее щастливо в стаята си, имайки комфорта и красотата на цялостната визия, която завършва целия интериор.

Запознайте се с предложенията ни от детски фототапети и ви уверяваме, че ще направите правилния избор.

Фототапет „Полет с балон“ – цветна композиция подходяща за приложение в детски стаи от смесен тип момче/ момиче.

Фототапет  „Балони и дирижабли“ в небесносин цвят. Подходящ за апликация в детска стая на момче. Атрактивен продукт, произведен от висококачествени материали на достъпна цена.

Фототапет  „Вили в планината“- пейзажна приказна картина в свежи и наситени цветове, което внасят настроение и усещане сякаш си сред природата.

Фототапет „Жирафчета и облаци“ – уникален дизайн, подходящ за декорация на стаята на младия господин.

Детски тапет „Китове с балони“. Със своите меки цветове и весели герои, този дизайн ще се превърне в любим акцентен детайл в интериора на детската стая.

Детски фототапет  „Мечета и цветя“ – дизайн, подходящ за апликация в детска стая за момиче.

Детски тапет  „Слончета в космоса“ – изключително пасващ декор на млада госпожица, която ще се очарова от усмихнатите й нови приятели на стената.

Детски тапет  „Зайчета в гората“ – в меки топли цветове, подходящ за апликация в комбинирана стая както за  момче така и за момиче.

Детски фототапет  „Град в гората“ – цветен тапет в преобладаващ жълт цвят, който безспорно внася топлина и несравнимо усещане за уют.

Фототапет „Жирафчета и облаци“ – уникален дизайн, подходящ за апликация в детска стая на момченце. Отново модел с наситени цветове, които изпълняват отлично задачата си да освежат стаята и да повишат доброто настроение.

Детски тапет „Чуден сън“ лилав фон, който внася спокойствие в помещението.

Фототапет „Приказно съзвездие“ в син цвят, подходящ за апликация в детска стая на момче. Един отличен начин да кажеш „Лека нощ“, но и да си усмихнат през деня на фона на красивия звезден пейзаж.

Детски тапет „ Космическа пролет“ – нежно съчетание на цветове и форми, навяващи новия живот и свежестта на пролетта.

Тапет  „Самолети в полет“ , въздушно цветно приключение, което ще се превърне в любим акцентен детайл  в детската стая.

Поръчаните от вас детски тапети  разпечатваме прецизно върху Флис основа за фототапети.

Основата представлява най лесния съвременен метод за лепене на стенни облицовки в световен мащаб.

Основни ПРЕДИМСТВА:

  • много бърз и лесен монтаж и демонтаж
  • не изисква нанасяне лепило върху материала
  • лепило се нанася бързо само на стената
  • махане на сухо за няколко минути изцяло
  • няма застъпване на отделните части
  • широки панели лесни за монтаж

 

Освен с тематичен дизайн всички тапети от категория „Детски тапети“ те биват характеризирани с изключителна UV устойчивост, позволяващ апликация в пространства с голям приток на естествена светлина.

Идеи Полезно