Интериор вкъщи

Интериор вкъщи

Когато отделяме време и енергия за създаване на интериора на дома си, първоначално приемаме, че не само ще се възхищаваме на творението на нашите ръце. Но ще бъде напълно невъзможно да се направи това, ако в стаята няма осветление. Вече не искаме да прилагаме традициите от последните години в осветлението, така че бяха намерени нови решения. Прожекторите, монтирани в тавана или стената, станаха наши помощници.

Използвайки способността да фокусираме точно обекта, който ни интересува, ние постигаме желания ефект. Предлага се колосално разнообразие от вградени лампи, които ще преобразят всеки интериор и ще му придадат оригиналност. Лампи, изработени от метал и стъкло, вече сами украсяват нашата стая, те са атрактивни и елегантни в изпълнението си.

Използването на скален кристал като материал за лампи значително разширява техните оптични възможности. Това умело се използва от дизайнерите, когато трябва да създадете искряща дифузна светлина с малък ореол на дъгата. В осветителното тяло се поставя халогенен или LED осветител, който прожектира поток от светлина в дадена точка. LED има редица предимства, той е икономичен и практически неизчерпаем, като вечен двигател.

Осветителното тяло е вградено в тавана или в стената, в зависимост от това каква задача трябва да решим: да маркираме определени зони, за да ги подчертаем от общия фон, или просто да запълним стаята със светлина. Материалът на производство може да бъде много разнообразен, което дава място за дизайнерско въображение.

Идеи Съвети